Informasjon om kontingent for 2017

7. februar 2017 avholdt AFSK ekstraordinært årsmøte om kontingent 2017. Følgende kontingentstruktur og satser ble vedtatt:

  • Enkelt medlemskap – kr. 325,-
  • Familiemedlemskap – kr. 500,-

 

Kontingentfakturaene blir sendt ut i den kommende tid. Her følger litt generell informasjon om kontingent 2017:

 

Nytt medlemssystem

AFSK har tatt nytt medlemssystem i bruk. Det betyr at alle medlemmer som har en registrert epost får tilsendt kontingentfaktura og/eller  betalingsvarsel på epost. Medlemmer som ikke har en registrert vil som vanlig få fakturaen med posten. AFSK oppfordrer alle medlemmer til å registrere eposten deres da det vil gjøre medlemsadministrasjonen enklere og billigere. Les gjerne «Ofte stilte spørsmål» om registrering i MinIdrett.

 

Familiekontingent

Familiekontingent forutsetter at minst 1 i familien har en registrert epost (hos AFSK). Faktura for familiekontingent sendes kun via epost eller MinIdrett.

Ved overgangen til det nye medlemssystemet har det ikke vært mulig å «autoimportere» opplysninger om familerelasjoner. Det kan derfor hende at alle i familien får tilsendt faktura for enkelt medlemskap. Send en epost til afsk@afsk.no om dette skjer. Da kan vi registrere familierelasjonen, kreditere den feilsendte kontingenten og sende ny faktura på familiekontingent.

 

Hvem må være medlem/betale kontingent

Alle aktive må være medlem av Aurskog Finstadbru SK. Aktive er de som deltar på AFSK’s aktiviteter og de som har verv i eller via AFSK.

Er du ikke blant dem som må være medlem av idrettslaget, håper vi likevell, at du fornyer medlemskapet ditt. Det vil være en uvurderlig støtte for oss!

 

Utmelding

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem i AFSK da skal utmelding (i henhold til lovens § 3, stk. 5) skje skriftlig. Utmeldingen kan sendes på epost til afsk@afsk.no eller med post til AFSK, Aurveien 41, 1930 Aurskog.

Ved overgangen til det nye elektroniske medlemssystemet overførte Idrettens Support alle registreringer som var tilgjengelig i idrettens sine systemer. Det betyr dessverre at noen kan ha blitt gjeninnmeldt i AFSK. Dette beklager vi veldig. Send en epost til afsk@afsk.no om dette skjer. Da kan vi registrere utmeldingen og kreditere den feilsendte kontingenten.

 

Flere fakturaer

Ved overgangen til det nye elektroniske medlemssystemet overførte Idrettens Support, som nevnt ovenfor, alle tilgjengelige registreringer. Det har medført at noen medlemmer har blitt registrert flere ganger. De multiple registreringer skyldes at data ikke har vært samsvarende. Flere av medlemmene våre er eller har vært aktiv innen flere idretter.  F.eks. kan navnet være stavet på en måte i fotballens systemer og på en annen måte i svømmingens systemer. Har det vært tilfellet har systemet oppfattet det som to medlemmer (selv om det en og samme) da det ikke er samsvar i de registrerte data.

Vi har «fanget» de fleste multiple registreringer men formentlig ikke alle.  Det kan derfor skje at noen medlemmer får flere fakturaer. Send en epost til afsk@afsk.no om dette skjer. Da kan vi få rettet data samt kreditert de feilsendte fakturaer.

 

Spørsmål

Ta gjerne kontakt til AFSK kontoret hvis du har spørsmål eller hvis det er noe du lurer på i forbindelse med kontingent 2017.

Legg igjen en kommentar